Termeni si conditii de utilizare a site-ului al Patinoarului IceMagic Buzau icemagic.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestei pagini web si/sau a oricarei subpagini din site-ul icemagic.ro sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Patinoarul IceMagic Buzau pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Patinoarul IceMagic Buzau nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Patinoarul IceMagic Buzau nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit. Patinoarul IceMagic Buzau nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Patinoarul IceMagic Buzau nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material/articol prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

Patinoarul IceMagic Buzau nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria raspundere.
Materialele şi informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Patinoarul IceMagic Buzau nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului web nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Patinoarul IceMagic Buzau isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.